Серхан Ахмед

erdjan ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ НА РОМ

СЕРХАН АХМЕД

Серхан Ахмед е роден на 3-ти септември 1987 год. во Скопје. Потпретседател на РОМ од март 2014 год.

Дипломирал на Факултетот за Политички Науки во Тетово, насока Јавна Администрација.